hu

Beauty Salon Italy
The most famous Italian beauty salons to get ideas and inspiration in Beauty Salon Italy.

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Beauty Salon Italy


Beauty Salon Italy : Szépségszalon az Olaszország è egy létesítmény foglalkozó kozmetikai kezelések a férfiak és a nők. Egyéb változatai ez a fajta tevékenység à a haj szalonok és a fürdők. Van e különbség között egy szépségszalon és fodrászat, és bár sok kisvállalkozás mindkét kezelések; Gyógyfürdők Olaszország előírják, festékpenetrációs vizsgálat, a bőr egészségügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos általános, arc, folyékony rúzsok, köröm manikűr, aromaterápia,-meditáció, oxigén terápia, sár és számos egyéb szolgáltatást is. Testmasszázs è egy népszerű kozmetikai kezelés különböző technikákkal, juttatások a bőr (beleértve a szépségápolási termékek alkalmazása) és mentális jólét növelése. È az szőrtelenítő kínált néhány kozmetikai szalonok, a kezelések, mint a gyantázás és a szálak. Néhány szalonok Olaszország frizurája ahelyett, hogy a haj szalon, és néhány is kínálnak a nap. Más arckezelések ismert arc. szépségszalonok szépségszalonok ajánlat kezelések, mint a manikűr és pedikűr a körmök ismert Olaszország szakosodtak. Egy è kézi kezelés manikűr a köröm és a kutikula beépítésével, és gyakran jár az alkalmazás zománc, míg egy pedikűr jár a lábak, a körmök és a relaxációs vagy eltávolítása tyúkszem kezelés. Olaszország szépségszalon è adhatja meg, hogy visszanyerje a lelki és fizikai egyensúlyt, és fedezze fel a szépség, az energia és a belső harmónia, néha elfelejtette, mert az őrületes tempót. Jellemzően, è csak kell egy kis szünetet, mert egy gőzfürdő és egy relaxációs masszázs a gyógyfürdőben visszanyerni a vitalitást à egy stresszes nap után.

Encyclopaedic hair website

Beauty Salon Italy capelli Beauty Salon Italy acconciature Beauty Salon Italy estetica Beauty Salon Italy moda-capelli Beauty Salon Italy salute Beauty Salon Italy parrucchieri

Beauty Salon Italy - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Beauty Salon Italy, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Beauty Salon Italy, Globelife, fair hair, brand hair products, hairdressing sector, companies dyes hair, professional hair products manufacturers, factory lines products for third parties, private label, hair accessories, retailers hairdresser products.
Beauty Salon Italy, wholesale sellers hair products, dealers products for hairdressers, agents hairdressers, beauty salons, market research in the field of hair fashion, equipment for hairdressers, hair thickening, information hair, news hairdressing products, furniture stores hairstyle.
Beauty Salon Italy, imports and exports, hairdressing supplies

Gossip & News

13 Dec 18

Beauty bazar 2019

Sta per iniziare la distribuzione di

BEAUTY BAZAR 2019
LA VETRINA DEI MIGLIORI PRODOTTI PER L’HAIRSTYLING

Il catalogo di prodotti e accessori professionali
per Parrucchieri ed estetica.

Scopri tutte le rubriche divise nelle categorie:

 • FIERE: il calendario completo degli eventi internazionali dedicati alla bellezza
 • PHOTO-SHOOTING: oltre 300 immagini di moda-capelli
 • DOVE COMPRARE? : rubrica dedicata ai migliori grossisti di prodotti e accessori per capelli
 • Estetica: viso e corpo
 • Colorazione: Tinture ad ossidazione
 • Tono su tono: Shampoo Color- Colori Diretti - Riflessi duraturi
 • Decoloranti e Schiarenti
 • Ossidanti e Sviluppatori del Colore
 • Permanenti e Stiranti
 • Trattamenti e Cure
 • Gel e Finish
 • Prodotti e Formati Speciali
 • Accessori e Attrezzature
 • Arredamento e Design
 • Indirizzi utili

prenota

 

13 Dec 18
 

Collection: Ride

hair-collections

13 Dec 18
 

The Kroma collection identifies the purity and power of colour and it is freedom from white and grey, drawing parallel between the individual and individuality.

Collection: Kroma
Ph: John Rawson
Make-up: Maddie Austin
Stylist: Claire Frith

hair-collections

12 Dec 18

logo-revivre

Revivre-axopower

CAMPIONATO DI VOLLEY SERIE A

Una partita straordinaria, quella che si è svolta domenica 9 Dicembre a Busto Arsizio (VA), dove la POWERVOLLEY REVIVRE AXOPOWER MILANO ha dominato 3-0 la Lube Civitanova.

Davanti ad un pubblico caloroso, in cui spiccava la presenza del Ministro della Pubblica Istruzione, la Revivre Axopower Milano ha sfoderato la migliore prestazione del campionato, imponendosi senza appello sui vice campioni del mondo della Cucine Lube Civitanova.
I ragazzi di Andrea Giani hanno imposto una pressione costante agli avversari per tutto il match, concretizzando al meglio ogni occasione e trovando un risultato eccezionale e assolutamente meritato.

Una pallavolo di altissima scuola, quindi, che rende onore anche a tutto il settore coiffure. Un plauso alla Revivre Axopower Milano, che non deve comunque mancare di ripartire al meglio: stasera infatti si torna in campo contro il Trento.

12 Dec 18

Offerte LAST MINUTE su 
BEAUTY Bazarfino al 21 dicembre

scatolaEnter in Beauty Salon Italy